Salam Perantauan..

halo kawan GAJEBO ku YANG COMEI2 BELAKA......
ape khabar korang kat SANA tu..??
Kami kat SINI sihat sejahtera...ape kisah korang sekarang eh..??
windu kat korang sume...ha...syida kat sni happy jew...
still bz ngan volley ball..
walaupon cuaca 'SEJUK' Syida tetap kental menjalani latihan nya..
jannah plak bz ngapdate blog dia..
Dok dalam umah je..ade 'HEATER'..so tak 'SEJUK' sangat..
korang jangan risau la keadaan kami kat SINI...kami ok jew..
cume cuaca kat sni agak tidak menenti....
so mood kami pon turun naik..tak menentu gak..
and kadang2 makanan kat sni cepat abes la..
trun2 tempat makan je makanan dah nak abes..
korang pon paham2 je la kan...hehhehee..
sni cm susah nak cari makanan best...
cmane keadaan kat tempat korang..??
kami kat BRITISH ni cm bz gile..nak FINAL la kate kan...
menimbun buku2 kat meja kami ni..
dah cm nak terkeluar dari tingkap dah buku nye ni..
tak sabar rase nye nak balik jumpe mak ayah...
walaupon kite jarak nye beRIBU BATU..
korang tetap di HATI kami...
naik bengong kepale otak kami...
ni la bukti keBENGONGan kami...
karang jangan terkezut tgk keadaan kami yg cm dah gile k..
biase la..kat bumi BRITISH ni memang biase dengan keadaan GILER...
[ kami sebenarnye merepek2 budget kat UK ni saje jew...]
**jangan mare ye kawan2...anggap la korang bace post ni 2~3 tahun akan datang..
**k la..harap korang enjoy komik kat bawah ni...
**KAWAN2 JANGAN TENSEN2 NAK FINAL NI TAU...
adios..eh salah..bye..wink2..[british style]
####idea jahat antara J, B and L


























































***setelah berlaku beberapa shoot yang tak dapat nak di paparkan kat sini................
fuh penat wo layan Syida....


4 kumen peminat gajebo:

Cik Leeya DhiBu said...

posting by jannah..not ms bulat..
ms bulat..still waiting ur post to be publish dear..haha

Leeya|Na said...

bilik aku
sweater aku
belakang almari aku
apa lagi aku pnye..??

=*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...

bulat..!!!!!!!!mane post nye..penta tunggu ni....

Leeya|Na said...

ms J..
penta tu ape?..
penat eh?..
penta pun penta lah..!!