1ST Post GAJEBO....







Memperkenalkan............G.A.J.E.B.O....

hari ni kitorg semua dah pakat..nak wat blog sempena team kitorg ni..

name dah dapat lame dah..tapi execution nye je cm lambat skit..so...hari ni..
lahir lah blog RAGAMGAJEBO...
kitorg wat blog ni banyak tujuan nye...
sni la tempat kami nk luah kan segala suka suki hubungan kami...
kat sni gak la tempat kami luahkan rase suke,tak puas hati,rase menyampah dan banyak lagi la..
asalkan kami kongsi rase tu bersame..dah cukup bagus..
kalo ni kumpul semua ahli dalam satu2 mase memang payah la..so..
dengan ade nye blog ni,secare tak langsung kitorg ber'kumpul' gak la..
pade semua pelawat blog kami..harap korg enjoy la menatap ragam kami...


~XOXO~LOVE~U~ALL~JANNAH~

2 kumen peminat gajebo:

Muhammad said...

hidup gajebo hidup gajebo hidup gajebo...hidup dila
hidup boss...ahahahah

Muhammad said...

"Don't walk in front of me, I may not follow.
Don't walk behind me, I may not lead.
Walk beside me and be my friend."
- Albert Camus