OC Part 2

Siot sungguh MISS L..mengutuk aku number 1 ko eh..
tapi takpe la..aku dah lali ngan leeya ni..
Kami mulot jahat tapi hati kami baik ma............
(ceeewah...perasan..!!)




ok...tengok je pic Miss J pkai uniform ni,adik2 mesti dah tahu ape kak jannah nak celoteh kan..??topik kite pade hari ini...ialah...


~ GAJEB yg HOT jadi OC~
ha...hot topic ni...
bebeh2 sekalian..aku nak ucap
"Very the Congratulation to all of U...."
kecuali.....
Leeya Sengal, Jannah Giler and Dilla Senget..
(ni leeya yg kate eh..)

~Bulat~Wani~Yana~Ecah giler~

sayang ku sekalian..kakak amat berbangga dengan kamu semua...
syukur alhamdulillah kamu semua berjaya mendapat kan ape yg dihajatkan...
**ingat takk dulu...(ceh..cm lame sgt je..)mase adik2 dtng tumpang bilik akak,sebelum adik2 nak register...
kesian adik2..akak tak dapat layan adik..sebab..akak penat dik....PENAT GILE...!!!!!!!!!!!!
adik2 pon nampak kan,betape akak penat,sampai adik2 bising2 pon akak wat tak layan je..tido bagai nak mati...heheheheee..sebab ape adik2..??akak nanges dik...sebab presure giler...jdi OC ni banyak dugaan nya..same banyak dengan tanggungjawab yang perlu kite galas..

**keseronokan tu akan kite gapai bile tengok freshy kite berjaya...akak nak korang semua merase ape yang akak rase selame 2 sem yang lepas...hopefully korang enjoy sangat...




**akak harap..adik2 dapat la jadi OC yang baik..walau stress cmane skali pon...muke kna tetap maintain...cool bebeh....sedia la korang..layan kerenah adik2 baru korang tu...INGAT...!!niat kena baik..keje kena ikhlas..semoga allah selalu memberkati kalian...



**dulu,bilik akak sorang,nak sumbat semua gajeb...sebab korang tak dapat bilik lagi...sekarang...kami ber3 boleh pilih..bilik akak OC GAJEB mane yg kami nak duduk...ha..tunggu la kedatangan kami....
** ni akak nak kongsi memori sewaktu akak jadi "dak nakal" dalam OC S2/2008 and S1/2009..pengalaman ni tak kan akak lupekan..tapi korang jgn contohi pose kat pic ni k..kalo nak wat pon tunggu last day..1st day korang wat muke serius je dlu...ala..phm2 la..




##INGAT..!!contohi ape yang baik dari OC2 sem2 lepas..tapi ape yang tak elok,jangan ikot...korang paham2 je la kan..cmane kite mase freshy meluat tgk OC yang kite tak berkenan,cm tu jugak la pandangan mate adik2 freshy kite...tapi kalo kat OC yang best..kite seronok sangat...korang sendiri nilai la..OC yang mane korang nak jadi...




P/S:sorry la kalo bahase aku cm poyo skit entry kali ni..saje nk ckp style akak OC ckp ngan FRESHY...hehehehee...can't wait to see u all GAJEB..muah...i follow............



5 kumen peminat gajebo:

chipsmore said...

OC ni pe? hehe ;)

Leeya|Na said...

wey..blah la..mana yg djanjikan..
ni angkat bakul sndiri weyh..
aku bkan suruh ko cte pasal diri kau la..aduyai,,:p

Leeya|Na said...

Oc ni penjaga budak2 freshy kak chipsmore..;p

=*NuRo0L* =[~G.A.J.E.B.O~]=immanidigu~*-II-*~ said...

ala leeya..meh aku edit..diorang pon mane sempat nak bace lagi..
ape ko nak aku tambah lagi??

Leeya|Na said...

ehem..yg kte plan tuh la..yg 6 kaki kebawah tuh..yg kte borak dlm phone tuh la sygs..buat2 tak tahu sygs ni..huhu